Blog Radikal Twitter'da takipçi arttırma - Blog Radikal
Son Yazılar

21 Ağustos 2015 Cuma

Twitter'da takipçi arttırma

0 comments

Günümüzde sosyal medya denilince ilk akla gelenler arasında Twitter vardır.Twitter'da her ne kadar bana fazla takipçi lazım değil,ben kendi ifadelerimi yazıp çıkarım deseniz de bir noktadan sonra iş öyle olmuyor.

Takipçi sayınızı arttırmak isteyeceksinizdir.Bunu doğal yollardan yapmanızı tavsiye ederim yani yapay takipçi sitelerinden değil.Öncelikle takipçi arttırma sitelerinden uzak durun derim.

Zira bu siteler suni takipçileri size gönderip sizin hesabınızı da başka Twitter takipçilerine pazarlar.Siz gece yatağınızda uyurken bile hesabınız Twit atar.

Size bir not eğer böyle bir takipçi sitesine üye olup sonradan uygulamadan kaldırsanız bile kurtulamazsınız.Bunun için uygulamalardan kaldırdıktan sonra Twitter giriş şifrenizi de değiştirin.İsterseniz takipçi arttırmak için şöyle bir iki şık sıralayım size.

  1. Öncelikle kendiniz olun başkasının ağzından yazılar yazmayın
  2. Takipçileri seçmek tabi sizin hakkınız ama kimseyi takip etmezseniz çok az kişi gelir sizi takip eder ve bir süre sonra yerinde sayarsınız.Siz de takip yapın.
  3. Çoğu kişinin yazıp paylaştığı bir cümleyi sizde yazmayın.Farklı bir cümle ile konuya karşılık verin 
  4. Eğer ünlü bir söz paylaşıyorsanız kendi sözünüz gibi lanse etmeyin.Mutlaka yazan kişiyi kaynak gösterin.
  5. Beğendiğiniz sözleri RT (Retweet) yapabilirsiniz.Mutlaka sizden başkaları da ilgi gösterecektir.
  6. Belirli arkadaş grupları oluşturan kişiler veya listeler vardır.Bunlara katılarak arkadaş grubunuzu çoğaltabilirsiniz.
  7. Özlü söz cümleleri Twitter da prim yapmaktadır.RT ve Fav alabilirsiniz.RT yapan kişinin hesabında sizde gözükeceğiniz için buradan doğal takipçiler gelebilir
  8. Sözleriniz bir konuyla ilgili ise hashtag (#) kullanınız.Her saat her dakika açılan hashtaglere katılıp burada bende varım diyebilirsiniz
  9. Bir siteniz veya bloğunuz varsa Twitter adresinizi sitenize ekleyebilir buraları da kullanabilirsiniz
  10. Sitenizde yazdığınız yazılarınızı mutlaka Twitleyin derim.
Liste böyle uzar gider.Siz siz olun Twitter'da takipçi arttırmak için sahte hesaplardan uzak durun.Hem vakit kaybı hem de onlar sadece sizin hesabınızda öylece durur bir faydası yoktur..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder