Blog Radikal Hayvana hayvan dedik de insana can oldu çoğu - Blog Radikal
Son Yazılar

31 Aralık 2015 Perşembe

Hayvana hayvan dedik de insana can oldu çoğu

0 comments

Hayvana hayvan dedik de insana can oldu çoğu,insana insan dedik de neden hayvanlaştı çoğu..! 

Gün geldi ses oldu,gün geldi can oldu,gün geldi yoldaş oldu hayvanlar insana.Aynı sadakati yakalayamadı bir çok insan toplumda. Zaman değiştiremedi binlerce yıldır hayvanların karakterini oysa bozulan insan oldu yıllar sonra dünyada ki hayatta.

Dünyayı o kadar kirlettik ki bırak hayvanların doğal hayatında yaşamasını biz insanların bile gidecek yeri kalmadı artık. Bozulan dengelerde kentlerde ki hayvanları bırak doğal ortamlarında yaşayan varlıklar bile yiyecek bulamaz, barınamaz oldu.

yazarlife



İnsanın doğayı katli sürüyor. Bu akıl almaz kıyım nereye kadar gider bilinmez? Rant kavgaları, çıkar çatışmaları, savaşlar vb... Gibi barbarca hareketlerin insanoğlunun kendi neslinin de sonunu hazırlamakta.

Kışın yiyecek yemek,  yazın içecek su bulamayan hayvanların durumu vahim iken,bunlara dövülerek veya acımasız insanlar tarafından zehirlenmeleri de eklendi mi kim zalim kim masum çıkıyor ortaya.

Lütfen duyarlı toplum imajı reklam panolarında ve TV kamu spotlarında kalmasın.Hayvanları seven duyarlı insanların az olduğu toplumda onların bin bir çaba ile hazırladıkları su ve yemek kaplarını çalmayın ve tekmelemeyin.

Kendi dünyamızı mahvetmeye son sürat giderken o savunmasız ve derdini bizlere anlatamayan,ismi lügat ta hayvan olan ama yeri geldiğinde bizden daha insanca cefakar olan can dostlarımızı yalnızlığa ve açlığa mahkum etmeyelim..! Yazarlife 2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder