Blog Radikal Blogger Yazar ve Yönetici Ekleme - Blog Radikal
Son Yazılar

22 Temmuz 2018 Pazar

Blogger Yazar ve Yönetici Ekleme

0 comments

Blogger yazar ve yönetici ekleme konusunu size anlatacağım bu yazımda, çoğu kişi Bloggerin bu  özelliğinden haberi bile yoktur sanırım. Sizde kendi kurmuş olduğunuz blog veya sitenize kendiniz dışında yönetici ve yazarlar atayabilir, bloğunuzu içerik yönünden zengin ve kaliteli bir hale getirebilirsiniz.





  1. Ayarlar sayfasına gidip, Temel yazan butonu tıklayarak, sayfaya geliyoruz
  2. Burada Yazar ekle kısmına tıklayıp, açılan kutucuğa yazarın mail adresini yazıyoruz ( 100 kadar yazar ekleyebilirsiniz)
  3. Mail adresini yazma işlemi bittikten sonra altta bulunan Yazar davet et butonuna tıklayıp işlemi bitiriyoruz.
  4. Artık yazar atayacağınız kişiye bir istek maili gitti, o kişi mail adresini açıp onay butonuna bastığı zaman, karşılıklı bu işi tamamlamış oluyorsunuz. Bunu bir resimle de anlatacak olursak, aşağıda ki resim işinizi görecektir.
Yazar atanan kişi kendi mail adresiyle oturum açtıktan sonra yazılarını yazmaya ve yayınlamaya başlayabilir. Yazar atanan kişiler sadece yazı yayınlamakla sorumludur yani yönetici olmadıklarından, sizin blog veya sitenizin ayarları onlara kapalıdır, sizin dışınızda kimse değişiklik yapamaz...

Yönetici ekleme:
Atadığınız yazarlardan birini yönetici yapmak istiyorsanız, aynı panelden yazar yazan butona tıklayıp yönetici sekmesini seçmeniz yeterli olacaktır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder