Blog Radikal Terk edilen bloglar - Blog Radikal
Son Yazılar

12 Şubat 2015 Perşembe

Terk edilen bloglar

0 comments

Terk edilen bloglar hep ilgimi çekmiştir nedense? Düşünsenize ne umutlarla açılmıştır o bloglar.

Nereden aklıma geldi? Rutin olarak takip ettiğim bazı bloglar var.İşte bunların yazılarını okurken gözüm 'Navbar' kısmındaki 'Sonraki blog' kısmına takıldı ve başladım ileri tuşuna basmaya.Bu 'Navbar nedir? Diyecek olursanız Blogger blogspot kullanan herkes bilir de bende size bir resimle açıklayayım.
İşte bu kısımdır.Tabi ayarlardan kapamadıysanız
gözükür.Konumuza dönecek olursak.Açılmış,bir şeyler girilmiş, bırakılmış, heves çabuk geçmiş veya yazmak zor gelmişte olabilir, bilemeyiz.Kimisi hepey bir sürdürmüş, içerik bakımında da baya zengin fakat o da yolda kalmış.

Bu gibi siteler internetin çöplüğünde yerini almış olmakta.İçerikleri zamana ve mekana bağlı kalmayanlar farklı tabi.Nedir onlar derseniz? Mesela bilgi amaçlı siteler,Webmaster siteleri vb. bu gibi siteler güncel haber değeri taşımadığı sürece ziyaretçisini kaybetmez ve zamana yenik düşmez.



Bloğunuza ne kadar özen gösterirseniz ondan o kadar verim alırsınız.Bu resimde ki gibi bir kaynak eser olarak tozlu raflarda değil nette gezinmeye devam edersiniz.

Blog yazmak aslında zevkli bir iştir ama bunu kendinizi şartlandırarak yapmamak gerek bence.Mutlaka bir şey yazmam gerek diye yola çıkılırsa bir şey çıkmaz ortaya vaya çıksa da tadı olmaz.

Blog yazılarını, daha önceleri büyük net siteleri pek ciddiye almıyorlardı.Şimdi ise durum biraz farklı, çok güzel içerik üreten ve emek harcayan kişiler var bunun için.Ben de çoğu siteyi ziyaret eder ve kendi ilgi alanıma göre çoğu yazı ve makaleyi okurum.

Blog yazmak ve bir siteyi güncel tutup yürütmek hem bilgi, daha önemlisi zaman gerektirir.Bence kendinize zaman ayırdığınız gibi kurmuş olduğunuz sitelerinize de zaman ayırın derim.Nede olsa zamanında onu kurarken önemli vaktinizi ayırmıştınız.Şimdi ne değişti? Tüm çabalarımız sitemiz 'terk edilen bloglar' arasına girmesin diye!..

yazaroyunu

Etiketler: blog,blogradikal.com,blog yaz,blog yazmak,güzel blog yazıları,blog yazarı,kişisel blog,terk edilen blog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder