Blog Radikal Blog Açmak Kolaydır Ama Onu Devam Ettirmek Zordur - Blog Radikal
Son Yazılar

8 Temmuz 2015 Çarşamba

Blog Açmak Kolaydır Ama Onu Devam Ettirmek Zordur

4 comments

Blog Açmak Kolaydır Ama Onu Devam Ettirmek Zordur
Blog yazarlığı
Daha önceleri bu konuda epey yazı yazdım,böyle giderse de yazmaya devam edeceğim galiba.Galiba dememin sebebi yeni blog açan veya açmak isteyip de bana başvuran arkadaşların biraz tembel olmaları :-))

Çevrelerinden yazı yazarak blog işine gönül vermiş kişileri gördükçe heves etmeleri veya başka sitelere yazdıkları yazılarını artık kendi sahip oldukları bloglarında yayınlama isteği onları bu işe yöneltiyor.

Çok güzel ama bu istek neden yürümüyor acaba?

Beğendikleri ve takip ettikleri bloglar haliyle eski ve içerik bakımından zengin bloglar.Bu işe gönül vermiş kişiler bloglarına  gereken ilgiyi ve özeni gösteren kişilerdir.Her gün bloğuna yazı giren arkadaşlarım var benim.Haftalık rutin yazı yazanları saymıyorum bile.

Bu işe yeni başlayanlara yardımcı siteler

Bu işe yeni başlayan kişilere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Siteleri için gereken 'HTML' kodların bulunduğu sitem olan www.bannerekle.com da istedikleri kodları kolayca bulup kullanımlarına sunmaktayım.Ayrıca www.yazaroyunu.net sitemde ayrıntılı olarak nasıl yapılır? Gibi yazılarım bulunmaktadır.Yorum kutusundan sorulan sorulara mutlaka dönüş yaparım. Bu sitelerimin yeni başlayan kişilere bir nevi yardımcı olacağını umarım.Denemeden ve uygulamadan soru soranlar biraz emek harcayın derim.

Hal böyle olduğu halde bloğu kurup tüm ayarları yaptıktan sonra bu arkadaşların sadece yapmaları gereken ne konuda yazılar yazmak istiyorlarsa içerik oluşturmaktan ibaret.Bir iki yazı girdikten sonra ben nasıl reklam alırım? Bu sitemden nasıl para kazanırım oluyor?

Öncelikle blog işi zevk ve gönül işi bence

Emek vermeden almak diye bir kural hiç bir yerde yok.Yayınlanan yazılar okuyucuyu bağlayabiliyor mu? Ne kadar faydalı yazılar yazabilirsiniz? Ya da hikaye tadında yazılarda bir fenomen olabilir misiniz? İşte bütün mesele burada başlıyor.Benim takip ettiğim sürekli bloglar vardır.Mutlaka gün sonunda bir iki yazı okumaya çalışırım.Bilgi olmadan yazı nasıl yazılır? Arkadaşlarım ne konuda
yazmış veya gündem bugün neydi bu konuda yazan birileri var mı? diye merak ederim ve araştırırım.

Blog açmak kolaydır ama onu devam ettirmek zordur.Bununla ilgili diğer yazılarımın linklerini aşağıda sıraladım.Blog işine yeni başlayacak arkadaşlar bunlardan da yararlanabilirler. Kolay gelsin!..

İlgili yazılarım:
Blog yazmak istiyorum ama!..
Terk edilen bloglar!


4 yorum:

  1. Benim de bir iki yazım olmuştu bu konu ile ilgili ama maalesef ne desek boş.

    Şu dediğinize katılıyorum: "Blog açmak kolay ama devam ettirmek zor."

    Etrafımızdakilere ne desek de boş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Servet heves güzel tabi de devam da biraz sorun var.Teşekkürler ilgine.Selamlarımla iyi akşamlar..

      Sil
  2. Bende aynen katılıyorum bu söze "Öncelikle blog işi zevk ve gönül işi bence" blog başlı başına bir zorluk ama zevk almadıktan sonra daha da zorluk

    YanıtlaSil
  3. Bir işten zevk alamazsan o iş insana zaman içinde ızdırap vermeye başlar (Adam Zeka) .Sonuçta terk edilen bloglar da yerini alır.Zaman içinde o kadar saat emek verilmiş bir iş yok olur gider.Teşekkürler yorumun için iyi akşamlar olsun..

    YanıtlaSil