Blog Radikal Modern Mag Blogger Şablonu - Blog Radikal
Son Yazılar

20 Haziran 2016 Pazartesi

Modern Mag Blogger Şablonu

0 comments

Modern Mag Blogger şablonu Seo uyumlu duyarlı bir temadır. Gazete,yayın ve multimedya gibi içerikler barındıran bloglar için güzel bir temadır. Slaytlı oluşu benim favorilerimdendir zira içerikleri otomatik çeken slaytlı ücretsiz bir şablon bulmak zor.



                                         

Şablonun (Tema) Kurulumu

Şablonun bazı kesimlerinin çalışması için yapmanız gereken bazı işlemler var. Kısaca bunları anlatayım. Gelen dosya içinde bunlar anlatılmamakta.

1 - Şablonu indirip bloğunuza kaydettikten sonra en üstte (Latest News) kısmına Haber, Güncel, Son Yazılar veya Son haberler gibi konu başlıkları yazabilirsiniz. Gadgetin içine (recent) yazdıktan sonra haber bandı çalışmaya başlayacaktır.


 Burayı kendi isteğinize göre özelleştirin



2 -  Büyük slaytı çalıştırmak için ( Corousel ) yazan yeri silmeyin. Gadgetin içine slayttta hangi etiket gözükmesini istiyorsanız o kelimeyi yazın. Aşağıda ki resimde (Sağlık) etiketi koyduk ve sağlıkla ilgili yazılarımız slaytta çıkmaktadır.



3 - Diğer slaytı çalıştırmak için (Slideshow) kısmına tıklayarak gadgetin içine (recent) yazın, kaydedip çıkın. Çalışmaya başlayacaktır.



4 - Kategori kısımlarını kendi isteğinize göre özelleştirin. Kategori gadgetlerinin içine hangi etiket ismini yazarsanız çalışmaya başlar. Örnek resim, alttaki gibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder