Blog Radikal Swarm'ı kullanın derim - Blog Radikal
Son Yazılar

13 Haziran 2015 Cumartesi

Swarm'ı kullanın derim

2 comments

Swarm
Swarm
Her zaman yazılarımda belirtiğim gibi bloglarımızı tanıtmak yazılarımızı daha çok kitleye okutmak için çaba sarf ediyoruz.

Yazdığımız yazılarımızın linklerini Twitter,Facebook ve Gmail'den paylaşıyoruz.Daha başka uygulamalar kullanan arkadaşlar var.Çeşitli blog sitelerine yazı gönderiyorlar daha bir çok yol var yazılarımızı kişilere ulaştırmak için.

Ben tesadüfen girdiğim Swarm uygulamasından iyi sonuçlar almaktayım.Tesadüfen diyorum çünkü burada ne oluyor diye merak edip de uygulamayı indirdim telefonuma.Epey bir zamandan beri kullanmaktayım.Burada açtığım 'Yazaroyunu Günlüğü' isimli linkten yazılarımı ve sözlerimi paylaşıyorum.

Foursquare geçen zaman içinde uygulamasını ikiye bölerek yoluna devam etmekte.Yer bildirimi olarak çıkılan bu yolda bence Swarm foursquare'yi sollamış vaziyette.Swarm'da yer bildirimin dışında kullanıcılarını daha sosyal bir ortama çekerek birbirleriyle sohbet etme,resim paylaşma son getirilen 'Özel Mesaj'laşma özelliği ile kullanıcılarını birebir iletişim kurmasını sağlıyor.

Ben uzun zamandan beri Twitter kullanmaktayım.Epey de gerçek takipçim vardır.Bu iki uygulama arasında ki farkı görebiliyorum.Nedir o derseniz? Twitter'dan ve Facebook'tan davet ettiğim takipçilerim var bu Swarm uygulamasında.Bu iki uygulamada alamadığım verimi Swarm'da yayınladığım bir yazımın linkine yorumlar alıyorum.İşte bu arada ki sonucu gördüm ve bu gözlemimi siz dostlarımla paylaşmak istedim.Benden sadece küçük bir tavsiye.Swarm'ı kullanın derim.Selamlarımla :-))

2 yorum:

  1. Daha önceleri duymuştum ama hiç denememiştim. Denemekte fayda var sanırım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeden bilemeyiz Servet.Sonuçta uygulamayı kaldırmakta kolay.Teşekkürler yorumun için ..

      Sil