Blog Radikal BLOG YAZMAK İSTİYORUM AMA!.. - Blog Radikal
Son Yazılar

17 Mayıs 2015 Pazar

BLOG YAZMAK İSTİYORUM AMA!..

2 comments

Blog yazmak istiyorum ama.Yazmak isteyen çok ama neden başlanmaz yazılmaya? Artık bir site sahibi olmak o kadar zor bir iş değil. Blogger veya Wordpress ilk akla gelen ücretsiz ve en kolay açılan sitelerden.Daha bunlar gibi niceleri var.

Başlamak yolun yarısıdır diye bir söz vardır ben çok severim. Blog yazmak istiyorum ama,spor yapmak istiyorum ama,bir hobi edinmek istiyorum ama sözleri bence insanın kendini kandırmaktan başka bir şey değil.

Bu konu nereden çıktı derseniz,geçenlerde iş çıkışı bir kafeteryaya oturduk cümle alem.Sohbet işlerden çıkıp normal günlük hayat konularına geldi dayandı.Bir bayan arkadaş,
- Herkes blog işine sarmış ya bende yazmak istiyorum ama ne yazarım ki orada? Dedi.
Bence bu kadar büyütülecek ne vardı anlamadım.Konu bulmak o kadar zor değil bu ülkede.Onu da geçtim bu arkadaşın tel elinden düşmez orada yazdıklarından harmanlayıp derlese toparlasa millete yazdıklarını iki cilt kitap bile çıkar.

Ama bir söz vardır, bakmakla görmek ayrı şeylerdir diye.Sen bir vazodaki çiçeğe bakarsın tüm özelliklerini sayarsın diğeri bakar vazonun markasını görür.Kısa olsun öz olsun anlaşıldı herhalde uzatmaya gerek yok.Onun için herkes aynı işi yapacak diye bir şey yok.Kendi ilgi alanlarınız kendiniz keşf edin....

2 yorum:

  1. Selam,
    Blog sistemleri, özellikle Blogger, çöplüğe dönmüş durumda. Alınıp kullanılmayan bloglar o kadar fazla ki! Büyük bir lazım. Zaten blog açanların çok büyük kısmı 12 ay içinde bıkıyor. Zaten program-crack gibi telif haklarını ihlal eden bloglar; kopyala yapıştır bloglar da blog dünyasının çöpleri arasında.

    Bizim gibi orijinal içerik üreten bloglar ise ağır ve kararlı adımlarla yaşama ve kendisine dair halleri yazmayı sürdürüyor. Bu konuda yazdığım epey yazı var.

    YanıtlaSil
  2. İlgin için teşekkürler Mustafa.Özenilerek yapılıyor,güzel ve hevesle başlanıyor bazıları bitiriyor tabi.Her işte olduğu gibi bu işte de süreklilik gerekli.Çok güzel yazılar paylaşılmış bloglar biliyorum ve o verilen emeklere aldırış edilmeden terk edilmiş.Yazılarını takip ediyorum.Kolay gelsin.Selamlarımla!..

    YanıtlaSil